Inloggen

Beste cursist,

Ik ben blij dat ik je kan vertellen dat de cursus Patroontekenen in Illustrator een nieuwe module heeft: Pdf-patronen!

In deze module ga ik diep in op het maken van pdf-patronen en alles wat daarbij komt kijken. Ik laat nieuwe werkwijzen zien en ik ga het hebben over graderen. De module zit boordevol tips.

Het andere nieuws is dat mijn modevakschool een nieuwe naam heeft: Madamedam. Onder die naam voerde ik andere activiteiten uit en nu heb ik alles samengevoegd onder één naam.

Dit betekent ook dat ik alles aan het verhuizen ben naar de website madamedam.nl. De cursus Patroontekenen in Illustrator staat hier reeds op en het is daar waarop je de nieuwe module kunt vinden. Je kunt daar inloggen onder je huidige wachtwoord, tenzij je die onlangs hebt veranderd. Dan kun je een nieuw wachtwoord instellen via Wachtwoord vergeten. Heb je de cursus in 2021 aangeschaft, dan moet je dit sowieso doen.

Wat niet meegenomen kon worden is de cursusvoortgang. Alle gedane lessen moet je even opnieuw als voltooid markeren. Had je voltooide certificaatopdrachten, dan kun je opnieuw de bestanden uploaden en zal ik deze automatisch goedkeuren. De cursus kan ook nog steeds op deze website gevolgd worden, maar heeft niet de nieuwe uitbreiding.

Inloggen op deze website
Inloggen op madamedam.nl