Afsluiting

Ik hoop je wat meer inzicht gegeven te hebben in hoe Patroontekenen in Illustrator werkt, zodat je een goede keuze kunt maken in welk programma je je digitale patronen wilt maken.

Patroontekenen in Illustrator kun je vergelijken met patroontekenen met de hand, waarbij je gebruik maakt van alle handige functies die het programma te bieden heeft zoals: kopiƫren, spiegelen, roteren, uitlijnen, schalen, verplaatsen, pad verschuiven, meten, etc. De grote voordelen van Adobe Illustrator zijn dat je prachtig opgemaakte (pdf-)patronen kunt maken en het programma voor al je grafische projecten kunt gebruiken zoals platte werktekeningen, kledingdesign, stofdesign, reclamemateriaal, etc.

Heb je nog vragen, dan kun je die onderaan de cursuspagina stellen. Een e-mail zenden kan natuurlijk ook. Klik voor meer informatie over de online cursus Patroontekenen in Illustrator op onderstaande button.

Cursusinformatie

Wil je op de hoogte blijven van de laatste cursussen, ontwikkelingen en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief